5 sovellusta, jotka voivat nopeuttaa asioita ja kasvattaa tulojasi, jos olet lakimies

Jos olet lakimies, ansaitset jo huomattavan määrän rahaa joka kuukausi, mutta entä jos voisit ansaita enemmän muuttamalla muutamia asioita? Ilmeinen ratkaisu olisi ottaa lisää asiakkaita, mutta jos päätät mennä tälle tielle, tarvitset tavan työskennellä nopeammin. Tarkastelemme joitain sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua nopeuttamaan toimintaa, ja ne kattavat muutamia eri alueita, jotta saat käsityksen käytettävissä olevista työkaluista, jos päätät käyttää niitä.

iTrackMail

On kiistatonta, että sähköposti on muuttanut elämäämme, ja sähköpostin lähettäminen on paljon helpompaa kuin soittaminen ja puhuminen, mutta kun soitat jollekin, tiedät ainakin, että olet ottanut häneen yhteyttä. Et voi sanoa samaa sähköpostista, etkä edes tiedä, lukevatko ihmiset lähettämäsi viestit, ennen kuin he vastaavat. Jos puhelimessasi on iTrackMail, tiedät vihdoin, kun joku avaa lähettämäsi sähköpostin, ja se ilmoittaa sinulle paljon nopeammin, milloin sinun tulee seurata.

iTimeKeep

Tuntuuko sinusta koskaan, että aika karkaa sinusta, vaikka kuinka yrität hallita sitä? Jos et pysy ajan tasalla, menetät tunteja joka päivä, etkä saa siitä palkkaa. iTimeKeep auttaa vihdoin ratkaisemaan ongelmasi ja integroituu saumattomasti tällä hetkellä käyttämääsi aika- ja laskutusjärjestelmään. Jos teet jotain työtä ollessasi mobiililaitteella, muistat sen, mikä on erittäin kätevää, koska työskentelemme kaikki nykyään puhelimillamme ja tableteillamme.

Laillinen Plex

Legal Plex on laadunhallintajärjestelmä, jota voit käyttää, jos sinulla on pieni lakitoimisto, ja se auttaa pitämään kaikki yrityksen työntekijät samalla sivulla. Voit lisätä kaikki työntekijäsi järjestelmään ja kaikilla on pääsy kaikkiin tapauksiin heidän asettamiisi rajoitusten mukaan. On myös erittäin helppoa etsiä tapauksia nimien tai muiden hyödyllisten tietojoukkojen perusteella. Uuteen versioon on myös sisäänrakennettu laskutusjärjestelmä, joten sinun ei tarvitse jahdata asiakkaita rahoillesi.

Lohikäärmeen sanelu

Kun vietät koko päivän asiakirjojen huolellisessa luonnostelussa, pääset lopulta siihen vaiheeseen, jossa kirjoittamisen jatkaminen on vaikeaa, joten kun saat mahdollisuuden työskennellä vähemmän tärkeiden asioiden parissa, sinun tulee aloittaa Dragon Dictationin käyttö. Jos joudut käyttämään paljon aikaa sähköpostien kirjoittamiseen joka päivä, on paljon helpompi lausua sanat kuin kirjoittamalla ne. Jos et halua muokata sähköposteja ennen niiden lähettämistä, voit tallentaa ne luonnoksiksi ja avustajasi voi hioa ne ennen kuin painat lähetä.

Maahanmuutto-mobiilisovellus

Jos joku tulee toimistollesi kysymään neuvoa kaikesta maahanmuuttoon liittyvästä, haluat antaa hänelle järkeviä neuvoja, mutta joskus se on vaikeaa, koska säännöt ja määräykset muuttuvat koko ajan. Jos he haluavat vain perusneuvoja, sinun ei ehkä tarvitse lähettää heitä maahanmuuttolakimiehen puoleen, koska voit löytää kaikki ajantasaiset neuvot tämän sovelluksen sisällä. Se on jotain, jonka he voivat helposti selvittää itse, mutta jos he eivät voi, ainakin tiedät, että se on käytettävissäsi, jos tarvitset sitä.

Nopeuden ei tarvitse vaikuttaa laatuun

Kuten näet, emme ole tarkastelleet mitään, mikä vaarantaisi työsi lisänopeuden vuoksi. Jokainen sovellus kuluttaa vain muutaman minuutin tai tunnin päivästäsi, mutta jos käytät niitä yhdessä toistensa kanssa, aika alkaa lopulta laskea yhteen.