5 upeaa iPhone-sovellusta kaikille, jotka matkustavat Yhdysvaltoihin ja sieltä pois

Matkustaminen Yhdysvalloissa ja sen ympäristössä on palkitsevaa ja saat paljon mahtavia kokemuksia, mutta se ei tarkoita, etteikö jokin voisi mennä pieleen milloin tahansa. Ainoa asia, jonka voit tehdä, on valmistautua mahdollisiin tilanteisiin. Jos sinulla on iPhone, jotkin mahdolliset sudenkuopat voidaan hoitaa, mutta ensin tarkastelemme sovelluksia, jotka sinun on ladattava ennen kuin lähdet matkallesi.

Valuuttamuunnin

Tärkein asia, joka sinun on saatava oikein, kun matkustat Yhdysvalloissa, on rahaan liittyvä, vaikka tämä koskee vain toisesta maasta saapuvia ihmisiä. Vaikka hinnat on listattu kaiken ostamasi vieressä, et halua ostaa mitään kallista, jos luulit saavasi hyvän tarjouksen. Se voi sotkea lomarahastosi, jos se tapahtuu riittävän säännöllisesti, joten lataa valuuttamuunninsovellus ja voit tarkistaa kaiken ennen rahojen luovuttamista.

minä käännän

Englanti ei ehkä ole ensimmäinen kielesi, mutta se ei tarkoita, ettet voisi nauttia matkustamisesta Yhdysvalloissa. Valitettavasti tulee aikoja, jolloin kohtaat ongelmia, vaikka niitä tapahtuu vain harvoin. Jos joku ei ymmärrä, mitä yrität sanoa, voi olla hyvä idea, että puhelimessasi on sovellus, kuten iTranslate, koska voit kirjoittaa tietyn lauseen omalla kielelläsi ja sovellus kääntää sen puolestasi. Se voi jopa kääntää kokonaisia ​​kappaleita, jos tarvitset sitä.

Yhdysvaltain sää

Jos suunnittelet matkaa jonnekin, et halua sen tuhoutuvan sään takia. Vaikka luulet tietäväsi hyvän käsityksen siitä, millainen sää tulee olemaan tietyssä osavaltiossa, et koskaan tiedä, joten sinun kannattaa ladata U.S Weather -sovellus, koska sinulla on aina tiedot käsilläsi. Se tarjoaa myös 7 päivän ennusteen, jotta voit suunnitella matkojasi hieman etukäteen. Saat myös tiedon, kun ankarat säät kohtaavat tietyn alueen, jotta voit valmistautua.

Border Buddy

Viimeinen asia, jonka tarvitset, on saapua rajalle, kun se on erittäin kiireinen, koska voit istua autossasi tuntikausia. Tämän sovelluksen lataaminen puhelimeesi on paljon helpompaa, koska tiedät parhaan ajan saapua rajalle, jos haluat päästä läpi mahdollisimman nopeasti. Se kattaa sekä Yhdysvaltain ja Kanadan rajan että Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan, joten voit hyötyä sovelluksesta riippumatta siitä, mihin suuntaan olet menossa. Siellä on myös lisätietoa, kuten esimerkiksi mitä saa tuoda takaisin. sinä.

Immigration.com

Jos sinulla on tärkeitä maahanmuutto-ongelmia, joita sinun on käsiteltävä, saatat tarvita maahanmuuttolakimiehen auttamaan, mutta jokaisella, joka etsii vain perusneuvoja, on hyvä mahdollisuus löytää ne tästä sovelluksesta. Se on aina ajan tasalla uusimpien maahanmuutto- ja viisumitietojen kanssa, joten voit saada etsimäsi vastaukset 5 minuutissa. Sovellukseen on myös sisäänrakennettu foorumi, jos haluat keskustella tietyistä asioista kanssasi samassa veneessä olevien ihmisten kanssa.

Ole aina hallinnassa

Toivottavasti näet potentiaalin näiden sovellusten käytössä, koska ne auttavat tietyissä tilanteissa. Ehkä sinun ei tarvitse edes käyttää niitä, mutta ne kannattaa pitää puhelimessasi joka tapauksessa. He sanovat, että et voi koskaan olla liian valmistautunut, ja mitä tulee matkustamiseen, he ovat täysin oikeassa.