5 upeaa tee-se-itse- ja inspiraatiosovellusta kotisi ulkonäön parantamiseen

Vilkaise nopeasti ympärillesi kotia, niin löydät varmasti paljon asioita, joita haluaisit parantaa. Jos aloitat jokaisen työn tekemisen juuri nyt, päädyt haluamaasi kotiin paljon aikaisemmin, joten katso joitain näistä kodin parannussovelluksista, jotka tarjoavat sinulle inspiraatiota ja tarvittavat tiedot upeiden tee-se-itse-projektien suorittamiseen itse. .

Talossa

Jos aiot tehdä tee-se-itse-töitä kotonasi, voit etsiä tietoa monista paikoista verkosta, mutta eikö olisi helpompaa, jos saisit tietosi suoraan ammattilaisilta? Juuri näin voit tehdä, kun lataat On The House -sovelluksen ja voit tehdä paljon pieniä remonttitöitä yksin. Sovellus ei auta vain remontoinnissa, vaan saat myös ohjeet pienten korjausten tekemiseen, jos jokin hajoaa tai hajoaa.

Makuuhuoneen suunnittelu

Suurimman osan ajasta, jonka vietät makuuhuoneessasi, vietät unelmamaassa, mutta kaikki haluavat silti makuuhuoneensa näyttävän upealta. Tunnet olosi paljon paremmaksi nukkuessasi yöllä, jos huoneesi saa sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi, mutta muuttaaksesi makuuhuoneesta houkuttelevamman paikan saatat tarvita hieman inspiraatiota. Löydät sen Bedroom Design -sovelluksesta, ja luovuutesi nousee pilviin, koska voit käydä läpi monia ideoita ja valita niistä, joista pidät eniten.

Mascord Living Spaces

Monet sovellukset saattavat antaa sinulle mahtavia ideoita, mutta tämä sovellus on erityinen, koska se vie sinut joihinkin maailman kauneimpiin koteihin. Voit kävellä niiden läpi ja pyörittää jokaista huonetta 360 astetta, jotta näet jokaisen huoneen kaikista kulmista. Sen avulla on helppo valita asioita, joista pidät, ja tiedät myös, mikä sopii yhteen hyvin. On myös paljon artikkeleita, jotka on kirjoittanut yksi maan suurimmista yrityksistä, kun kyse on räätälöityistä remodeling-suunnitelmista.

iGraniitti

Graniitti on yksi parhaista materiaaleista, joita voit käyttää kodin eri huoneiden uusimiseen, ja iGranite on läpimurtosovellus, jonka avulla voit nyt nähdä, miltä huoneesi näyttävät ennen kuin sinun täytyy ostaa mitään. Jos otat valokuvan keittiöstäsi, voit lisätä graniittitasoja nähdäksesi, näyttävätkö ne upeilta. Voit tehdä saman kylpyhuoneen lattioilla tai muilla alueilla, jotka näyttävät hyvältä graniitissa. Kun olet keksinyt muutaman mallin, voit jakaa ne sosiaalisessa mediassa saadaksesi mielipiteitä ystäviltäsi.

Handy Man DIY

Kun olet vihdoin valmis aloittamaan työt kotisi parissa, tarvitset sovelluksen, joka hoitaa kaiken puolestasi, ja Handy Man DIY sopii siihen. Heillä on valtavat luettelot täynnä tee-se-itse-projekteja, joita voit toteuttaa, ja he poistavat kaiken vaivan tarjoamalla sinulle ostoslistan kaikista tarvitsemistasi materiaaleista. Se sopii myös erinomaisesti budjetin määrittämiseen, koska ne antavat sinulle karkean arvion siitä, kuinka paljon kukin työ maksaa, mikä on vielä hyödyllisempää, jos sinulla on vähän varoja.

Milloin olet valmis aloittamaan?

Sinulla on pääsy kaikkiin käytettävissä oleviin työkaluihin, joten nyt sinun tarvitsee vain päättää, milloin aloitat työskentelyn kotonasi. Ehkä lataa sovellukset, jotka auttavat sinua inspiroimaan alkuun, ja siirry sitten lihavampiin sovelluksiin, kun olet valmis aloittamaan uudistamisen.